Freud și Bunul Dumnezeu (foto & impresii)

A fost premiera spectacolului „Freud și Bunul Dumnezeu”, de Mircea M. Ionescu, regia Alin Holcă, ilustrația muzicală Remus Negoșanu, în Sala Studio ”Liviu Ciulei” a Teatrului ”Alexandru Davila” Pitești.

„Freud și Bunul Dumnezeu” ne vorbește despre dramatismul iubirilor ratate, singurătatea „alergătorului” pe culoarul lipsit de lauri al decepțiilor în vecinătatea deznădejdii. Acest fapt ne îndeamnă la o confesiune sinceră, la un dialog cu propriile noastre experiențe sentimentale privite ironic de pe propria noastră „canapea” de psihanaliză.

Distribuția:
Robert Tudor
Tatiana Serghi
Andreea Drugulescu
Elena Mengheși

Cu cât o persoană este mai aproape de perfecțiune la suprafață, cu atât mai mulți demoni are în interior. „

O piesă de teatru subtilă, care zgândare ușor propriul Ego în așa fel încât, la final să înțelegem că în viață nimic nu e întâmplător și că „Nu ne alegem în mod întâmplător unii pe alții. Îi întâlnim numai pe aceia care există deja în subconștientul nostru….”

La final cei patru protagoniști ai piesei FREUD și BUNUL DUMNEZEU au fost aplaudați îndelung de publicul ce a umplut Sala Studio LIVIU CIULEI de la Teatrul Al. Davila din Pitești

Sâmbăta seara la Teatrul Al. Davila a fost o alegere inspirată. De ce ? Pentru că piesa aceasta de teatru social este una foarte bună! O invitație la introspecție care pune în gardă propriul ego, o oglindă clară a fiecăruia dintre noi. Un vârtej de emoții și momente inspirate de bună dispoziție.

Un decor minimalist incită spectatorul să se focalizeze pe artiști și pe mesajul transmis.