Despre mine

” Viața înseamnă salturi cu parașuta încrederii, înseamna riscul succesului, înseamnă să cazi și să te ridici, înseamnă alpinism de dorințe, realizări ce te înjosesc, înfrângeri care te înalță”

Je, prin Munții Făgăraș

În viață nimic nu este întâmplător, nici măcăr faptul că citești aceste rânduri mânat de curiozitate și privești la câteva fotografii cu Les Stroud – Supraviețuitorul de pe Discovery Channel și echipa sa foto-video, cu Adi Sănduloiu – directorul Salvamont Argeș. S-a filmat în Munții Făgăraș pentru două episoade din SURVIVORMAN, iată unul din ele: Survivorman in Fagaras Mountains

Sunt un supraviețuitor în propria viață.

Les Stroud îmi spunea, citez „Este mai greu să supraviețuiești în jungla urbană decât în sălbăticie”

Supraviețuitorii 🙂


În viață e foarte important să îți dai voie să vorbești cu tine însuți. Sa te accepți, să te ierți, să binecuvintezi gândurile rătăcite și să te bucuri de clipa de acum. Pur și simplu!

Știu că valoarea unui om nu constă în cartoane-argument, dar totuși am absolvit o facultate tehnică, sunt inginer diplomat. Am lucrat în organizare sisteme informaționale la uzina Dacia-Renault, apoi am dezvoltat o afacere de service și vânzare tehnică de calcul timp de 12 ani. Cum în viața fiecăruia vine și vremea unui bilanț personal, am hotărât să revin la o pasiune din copilărie: fotografia. O pasiune ce s-a înfiripat la vârsta de 10 ani atunci când am primit cadou de ziua mea, primul aparat de fotografiat, un Vilia rusesc. Cuvintele unui bătrân fotograf din Pitești care îmi developa filmele alb-negru mi le reamintesc și acum: „băi puștiule, tu ai ochi de fotograf… !” și mi-a trosnit o palmă lată după ceafă, tovărășește, încurajator! 🙂

Anii au trecut și iată că fotografiez și filmez. Emoții, stări, oameni, peisaje, bucurie și frumos. Spectacole, concerte, piese de teatru, evenimente private, sesiuni foto/video, gâze din grădină ori stelele de pe cer.


O fotografie poate fi un instantaneu al vieţii, capturat pentru eternitate, care nu va înceta niciodată să privească înapoi, să se uite la tine – Brigitte Bardot
Black & White Universe contest – locul a II-lea
Prima expoziție de fotografie aeriană cu imagini din Câmpulung Muscel

Dacă ai ajuns până aici ești special, nu pentru că spun eu ci pentru că ai avut răbdare să citești ce am scris! 🙂

Așadar, fotografiez ceea ce mă impresionează, stări și emoții. Am prieteni fotografi pe care îi admir foarte mult și de la care am învățat privindu-le fotografiile: Dinu Lazăr, Narcis Virgiliu (brotheru mai mare), Mircea Bezergheanu, Adi Sănduloiu.

Mă înclin cu adâncă recunoștiință și respect deplin unor oameni speciali care mi-au luminat existența și calea pe care merg. Într-o ordine absolut aleatoare, câțiva dintre ei … H.F. LadyQ, DLN, A.T., P.C., E.D.C.,…

Ieri e istorie, mâine e un mister, azi e un Dar. Un Dar de împărțit cu restul…

H.F.
Două anotimpuri într-o singură fotografie

Promovez tinerii talentați și pasionați, promovez valorile tradiționale și autentice, promovez frumosul din jur, Argeșul de Poveste și România. Pe paginile proiectelor personale poți găsi detalii despre toate acestea.

Ca voluntar, am participat alături de eroii ce luptă cu flăcările și pericolul pentru salvarea de vieți și de bunuri, oamenii frumoși de la ISU Argeș, Salvamont, Jandarmerie la acțiuni specifice. Suportul video aerian din multicopter este de un real folos pentru a oferi o nouă perspectivă asupra a ceea ce se întâmplă la sol.

Din 2018 sunt în echipa CREATIVE MEDIA unde realizăm fotografie și film la:

– evenimente
– concerte
– reclame
– conferințe de presă
– filme de prezentare de produs / servicii
– interviuri
– documentare
– testimoniale
– lansări de produs
– emisiuni TV
– travel film & explore

Telefon +40 731 03 03 44