Caii Munților

Dragi prieteni, în curând vom merge călare în Munții Iezer-Păpușa din Argeșul de Poveste! Pe cai mari, frumoși și liniștiți, pe „CAII MUNȚILOR”!

Și nu oriunde, ci pe cel mai înalt drum din țară, cel care traversează Masivul Iezer şi urcă până la o altitudine de 2.350 de metri. Drumul începe la Lereşti, pe unul dintre braţele laterale ale Barajului Râuşor, şi urcă spre Culmea Portăreasa, iar mai apoi pe creasta Iezerului, către Vârful Iezerul Mare. De aici drumul coboară apoi către Crucea Ateneului şi către Cabana Voina pe Culmea Văcarea.

Drumul trece pe lângă Lacul Iezer-Portăreasa, un lac glaciar declarat monument al naturii de lângă care poți face cele mai frumoase fotografii montane.

Așadar, începînd din luna Mai vom descoperi frumusețile Munților Iezer-Păpușa porning călare pe CAII MUNȚILOR, vom savura delicioase preparate tradiționale muscelene și vom termina seara, cu foc de tabără și cântece de voie bună!
Descoperă Caii Munților din Argeșul de Poveste, Descoperă România! Pentru informații suplimentare, sunați la 0727 10 80 80 – Alexandru

Caii Munților – turism ecvestru în Argeșul de Poveste!

Dragi prieteni, în curând vom merge călare în Munții Iezer-Păpușa din Argeșul de Poveste! Pe cai mari, frumoși și liniștiți, pe "CAII MUNȚILOR"! Și nu oriunde, ci pe cel mai înalt drum din țară, cel care traversează Masivul Iezer şi urcă până la o altitudine de 2.350 de metri. Drumul începe la Lereşti, pe unul dintre braţele laterale ale Barajului Râuşor, şi urcă spre Culmea Portăreasa, iar mai apoi pe creasta Iezerului, către Vârful Iezerul Mare. De aici drumul coboară apoi către Crucea Ateneului şi către Cabana Voina pe Culmea Văcarea. Drumul trece pe lângă Lacul Iezer-Portăreasa, un lac glaciar declarat monument al naturii de lângă care poți face cele mai frumoase fotografii montane. Așadar, începînd din luna Mai vom descoperi frumusețile Munților Iezer-Păpușa porning călare pe CAII MUNȚILOR, vom savura delicioase preparate tradiționale muscelene și vom termina seara, cu foc de tabără și cântece de voie bună! Descoperă Caii Munților din Argeșul de Poveste, Descoperă România! Pentru informații suplimentare, sunați la 0727 10 80 80 – Alexandru#caiimuntilor #leresti #arges #muscel #campulung #turismecvestru #iezerpapusa #travel #EcoTravel #ArgesuldePovesteVideo: ing. Mihail Oprescu | © www.mihailoprescu.ro

Publicată de Argeșul de Poveste pe Joi, 4 aprilie 2019